0%

About

SHARE

Servus! Alexandra aici. Probabil că mă știi de la Maximum Rock Magazin sau după ce mi-ai citit mărturiile despre Colectiv pe Facebook. Oricum ar fi, bun-venit în noua mea locuință digitală, „Generation Underground”, un webzine dedicat lucrurilor pe care le iubesc cel mai mult: jurnalismul muzical și scrierea creativă.

Generation Underground” este, mai presus de orice, un refugiu, un spațiu sigur și curățat de prejudecăți, în care muzica mea preferată va putea să răsune la maxim fără opreliști, însoțită de o poveste frumoasă care să îi limpezească tâlcul. Materialele jurnalistice vor fi dedicate scenei rock/metal underground din România, dar mă voi ocupa și de formațiile mele preferate din străinătate.

Cât despre pasiunea mea pentru scrierea creativă, acesta se va regăsi în texte originale publicate în rubrica „Stories”.

O rubrică separată, „Jurnalul lui 66”, este o colecție de mărturisiri din viața de supraviețuitor a incendiului din clubul Colectiv și servește drept un „îndrumar” pentru o lume mai bună, fără astfel de tragedii.

Generation Underground este o „extensiune” virtuală a sufletului meu, într-un spațiu accesibil tututor celor care vor să facă cunoștință cu artiștii care mă inspiră, cu piesele pe care le-am transformat în coloana sonoră a vieții mele și cu poveștile pe care mi le spun ca să dau sens lucrurilor care mi se întâmplă.

As for any international readers who might take interest in this website, welcome! My name is Alexandra Furnea, I’m a rock music journalist and burn-survivor, and this is Generation Underground, my independent webzine dedicated to the things I love most: music and writing. You will find a selection of texts written in English, most of which will be interviews and reviews concerning the Romanian underground rock/metal scene, but also some creative writing bits to showcase my passion for fiction and journaling. Enjoy!

Foto: Vladimir Gheorgiu

Video: TedX București

Textele de pe acest website și imaginile din „Jurnalul lui 66” îmi aparțin în totalitate. Preluarea integrală sau parțială în presă, pe internet, pe blog sau video a materialelor se va face doar menționând autorul și sursa, după cum urmează: Alexandra Furnea și linkul către website: https://genunderground.ro/

Orice monetizare a textelor și/sau a imaginilor, orice comercializare, orice preluare fără acord, orice tipărire, în orice formă, orice uz neautorizat de mine personal vor fi sancționate prin lege.

Copyright exclusiv: Alexandra Furnea

Toate drepturile rezervate.

Play Cover Track Title
Track Authors