0%

Posted By: Alexandra On:


Recunoștință

Foto: RAUL STEF / MEDIAFAXFOTO

Vă scriu aceste cuvinte animată de un copleșitor sentiment de recunoștință. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rupt ieri o seară din viața voastră ca să veniți la librăria Humanitas din Cișmigiu pentru a participa la evenimentul de lansare a cărții mele, „Jurnalul lui 66: Noaptea în care am ars”. Știu că nu veți mai primi acele ore înapoi și sper din suflet că, la finalul zilei de ieri, ați conchis că efortul pe care l-ați făcut a meritat, deoarece ați trăit ceva frumos împreună cu un om care vă datorează forța de a scrie și dorința de a merge înainte. Fără voi, toți cei care ați fost ieri cu mine fizic, dar și cei care m-ați însoțit cu gândul și inima, fără sprijinul și foamea voastră de adevăr, nu cred că mi-aș fi găsit puterea să îmi aștern suferința pe hârtie, și apoi să mai caut să o și tipăresc.

Vă mulțumesc pentru lacrimile vărsate, pentru complimente, încurajări, confesiuni și îmbrățișări, pentru cărți, flori și dulciuri. M-ați făcut să simt că fac parte din ceva mai mare, dintr-o comunitate de oameni buni și calzi, dornici să fie alături de semenii lor. Mi-ați adus multă speranță și iubire în dar, iar pentru aceste cadouri atât de greu de găsit în ziua de azi, mă închin smerită în fața voastră.

Le mulțumesc desigur și moderatorilor evenimentului, Lidia Bodea, Melania Medeleanu și Marius Chivu, pentru cuvintele măgulitoare rostite despre carte, pentru încrederea pe care i-o acordă și pentru sufletul pe care l-au pus în deslușirea tâlcurilor ei, iar Gabrielei Maaz îi sunt profund recunoscătoare pentru organizarea ireproșabilă a lansării, dar și pentru că face în așa fel încât „Jurnalul” să ajungă în cât mai multe biblioteci. Întregii edituri Humanitas îi mulțumesc pentru că mi-a dat șansa să devin unul dintre autorii ei și pentru sprijinirea, pe această cale, a unui anevoios proces de vindecare.

Vă iubesc mult pe fiecare în parte și să știți că nu am uitat niciun chip de aseară! Am să mă întorc la bunătatea și la frumusețea voastră când îmi va fi greu și voi avea nevoie de lumină, de paveze și de speranță. Vă mulțumesc!

În caz că am omis să vă spun sau ați ratat anunțul de pe pagina oficială Humanitas, de câteva zile cartea este disponibilă în librăriile fizice și online din țară.

 


Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Play Cover Track Title
Track Authors