0%

Arthur in Neverland – Legacy (Single)

Posted By: Alexandra On:


În ultima vreme, primesc tot mai multe dovezi că rockul românesc este pe mâini bune și…foarte tinere. După apariția unor formații precum Revolver și Rapax, ale căror conturi de socializare vă încurajez să le apreciați & urmăriți, salut astăzi și debutul grupului arădean Arthur in Neverland, care a scos recent primul single din carieră, intitulat „Legacy”.

Musai să vizionați clipul cântecului mai jos!

Deși trupa este o apariție destul de proaspătă pe scena undergroundului local, liderul acesteia, Arthur Horeanu, nu este nicidecum un novice. Artistul (16 ani) a participat la competiții precum „Vocea României” și s-a remarcat prin conținutul postat pe canalul său de Youtube.

Dacă vă place rockul melodios, melodramatic, plin de suflet și cu un vibe niscaiva finlandez, care amintește de eroi sonici întunecați precum The Rasmus sau Poets Of The Fall, cu siguranță vă veți simți ca acasă în universul dark&moody urzit de Arthur in Neverland.

Mai departe, vă las în „compania” comunicatului de presă pe care mi l-a transmis formația, în speranța că arta ei va ajunge la cât mai multe urechi – și inimi – deschise!

***
Comunicat oficial de presă:

Arădenii „Arthur in Neverland” lansează single-ul de debut, „Legacy”.

„Arthur in Neverland” este un proiect muzical înființat în 2018 la Arad, format din patru adolescenți, care explorează sonorități din sfera rock-ului melodic cu pasaje progressive.

Single-ul de debut „Legacy”, a fost lansat sub forma unui lyric-video, pe Youtube și spune o poveste dintr-un univers distopic, dar asemănător până la identificare cu realitatea, diferențele urmând a fi descoperite – sau nu – de fiecare ascultător.

Single-ul a fost înregistrat și mixat de Cosmin Harbei de la Corso Live Interface și este un produs independent, primul dintr-o suită de materiale pregătite de trupă. „Legacy” este disponibil pe toate platformele relevante de streaming.

Arthur in Neverland reunește multi-premiații muzicieni adolescenți din Arad: Arthur Horeanu la voce și clape, Rareș Bretfelean la chitară, David Stana la bass și Luca Dumitru la tobe.

Arthur Horeanu, liderul grupului, are aproape un milion de vizionări pe canalul lui de Youtube și a atras atenția unor formații precum Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit coverurile pe paginile lor de Facebook. În plus, Arthur a fost protagonistul emisiunii PopXport, a prestigioasei televiziuni germane Deutsche Welle, care i-a difuzat creațiile în 2015.

Cu fosta lui trupă, Arthur a susținut zeci de concerte în Arad și în țară, figurând pe afișele festivalurilor ARTmania din Sibiu, rEvolution și Timland din Timișoara. În 2018 a întors toate scaunele de la Vocea României Junior (PRO•TV) unde a avut o evoluție foarte apreciată de public și de jurați, calificându-se în semifinală.

Prestația din „blind-uri” a fost inclusă de canalul The Voice Global în lista celor cinci „Outstanding Rock Auditions in The Voice Of Kids”.

Play Cover Track Title
Track Authors